Hoe zit het met jouw bankroll management voor sportwedden?

Stap naar succesvol bankrollbeheer

Home » Hoe zit het met jouw bankroll management voor sportwedden?

Beheer van sportweddenschappen:

Bankroll management voor sportweddenschappen is het proces van het beheren van uw geld bij het wedden op sport. Dit houdt in dat u een budget voor uw weddenschappen instelt en alleen een bedrag inzet dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Hoewel de meeste mensen sportweddenschappen als een hobby beschouwen, zijn er velen die wedden serieus willen nemen om grote winsten te maken.

Professioneel gokker worden is moeilijk, maar met de juiste begeleiding lukt het. En als dit uw doel is, moet u deze beoordeling door het bankroll management aandachtig lezen.

 • Hoe pak je het beheer van de bankroll voor sportweddenschappen aan?

Er zijn veel verschillende manieren om het bankrollbeheer van sportweddenschappen te benaderen. Sommige mensen hanteren een strikte set regels, terwijl anderen een meer ontspannen benadering hebben. Het belangrijkste is om een methode te vinden die voor jou werkt en je eraan te houden.

Er wordt vaak gezegd dat het beheer van de bankroll voor sportweddenschappen eenvoudig uit te leggen is, maar moeilijk te implementeren. Veel gokkers vinden het moeilijk om zich aan een plan voor bankrollbeheer te houden omdat ze emotioneel gehecht raken aan hun weddenschappen.

 • Stap naar succesvol bankrollbeheer:

Stappen naar succesvol bankrollbeheer

Enkele eenvoudige stappen om uw geld te beheren:

 1. Bepaal uw bankrollgrootte: De eerste stap is om te bepalen hoeveel geld u bereid bent te riskeren voor sportweddenschappen. Dit wordt je bankroll genoemd. Het is belangrijk om alleen een bedrag in te zetten dat u zich kunt veroorloven om te verliezen.

 

 1. Bepaal de beste inzetgrootte voor elke weddenschap: Nu je je totale bankroll hebt bepaald, is het tijd om te overwegen hoeveel je moet inzetten. Dus als u bijvoorbeeld een totale bankroll van €500 heeft, is het uw doel om daar geleidelijk van te profiteren. Dit betekent dat het geld wordt verdeeld in verschillende inzetten. Terwijl u dit doet, moet u verwachten dat u verschillende weddenschappen zult verliezen voordat u geld kunt verdienen. De algemene regel is dat weddenschappen 1%-2% van de bankroll moeten bedragen voor een conservatieve sportgokker. Het is 3% voor gemiddelde gokkers en 4% – 5% voor agressieve online gokkers.

 

 1. Kies een Bankroll Management-strategie: Er zijn veel verschillende strategieën voor bankrollbeheer, maar enkele van de meest voorkomende zijn: het Martingale-systeem, het Kelly Criterion en de fixed-bet-benadering.

 

 1. Evalueer uw bankroll opnieuw: Het is belangrijk om uw bankroll regelmatig opnieuw te evalueren om te zien of u uw eenheidsgrootte moet aanpassen. Als je hebt gewonnen, wil je misschien je eenheidsgrootte vergroten. Als u aan het verliezen bent, wilt u misschien de grootte van uw eenheid verkleinen.

 

 1. Blijf bij de methode die voor u werkt: er is geen perfecte methode voor bankrollbeheer. Zoek een systeem waar je je prettig bij voelt en houd je eraan.

 

 1. Houd uw weddenschappen bij: U zult altijd uw weddenschappen moeten bijhouden als u van sportweddenschappen houdt. Het bijhouden van uw weddenschappen is van cruciaal belang, ongeacht welk systeem u gebruikt. Door uw weddenschappen bij te houden, krijgt u kennis die u zal helpen bij het controleren van uw prestaties. Het zal je ook helpen te begrijpen welke sporten je bankroll leegzuigen en welke een boost geven. Al deze informatie kan alleen worden verkregen door uw resultaten bij te houden.

 

 1. Gebruik geen emoties: Zoals bij elke vorm van gokken, is er altijd de mogelijkheid om te verliezen. Als gevolg hiervan moet u altijd op het ergste plannen terwijl u op het beste hoopt. Wed met je hoofd, niet met je hart. Alleen omdat je favoriete team je favoriet is, wil nog niet zeggen dat ze je weddenschap zullen winnen. Het creëren van een bankroll zou een van de eerste dingen moeten zijn die je doet voordat je begint met wedden. Zorg ervoor dat u alleen inzet wat u zich kunt veroorloven om te verliezen. Met de bankroll kun je duidelijke beslissingen nemen omdat je al geld opzij hebt gezet voor je dagelijkse leven.

 

 1. Maak slimme weddenschappen met behulp van gegevens: Nadat je geld hebt gereserveerd voor sportweddenschappen, wil je zien hoeveel winst je met dat geld kunt maken. Een gokstrategie voor de lange termijn vereist het onderzoeken van de eerdere prestatiegegevens van een team. Dit zou u nuttige informatie moeten geven over het beste team om op te wedden. Kortom, voordat u een weddenschap plaatst, moet u een uitgebreide gokanalyse uitvoeren.

Bankroll Management

Het volgen van deze stappen is geen garantie voor succes, maar het zal u helpen uw bankroll op een efficiëntere manier te beheren.

 • Waarom is bankrollbeheer voor sportweddenschappen belangrijk?

Bankrollbeheer voor sportweddenschappen is belangrijk omdat het u kan helpen om uw financiën onder controle te houden bij het wedden op sport. Om een succesvolle sportgokker te zijn, moet u kennis hebben van de wereld van sportweddenschappen en een Bankroll Management Systeem hebben – u moet weten hoe u uw geld moet beheren als u een succesvolle carrière in sportweddenschappen wilt hebben.

De manier waarop u uw geld beheert, bepaalt of u veel geld wint of veel geld verliest.

Er zijn tal van voordelen aan bankrollbeheer, maar de volgende springen eruit:

 

 • Het verkleint het risico dat u uw volledige bankroll verliest.
 • Dit weerhoudt je ervan door te gaan voor de grote score.
 • Het stelt u in staat om meerdere verliezen te doorstaan tijdens een losing streak.
 • Het vergroot je kansen op een succesvolle carrière in sportweddenschappen

Wedstrategie

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van bankrollbeheer die u kunnen helpen een winstgevende sportgokker te worden.

 

 • Wat zijn enkele veelvoorkomende strategieën voor bankrollbeheer?

 

Er zijn veel verschillende strategieën voor bankrollbeheer, maar enkele van de meest voorkomende zijn:

 

 • De methode met vaste inzet: dit is een zeer eenvoudige strategie voor het beheren van uw bankroll waarbij u op elke inzet hetzelfde bedrag inzet.

 

 • Het progressieve goksysteem: dit systeem houdt in dat u uw inzet verhoogt na een overwinning en deze verlaagt na een verlies. Het idee achter dit systeem is dat je uiteindelijk een grote inzet wint na een reeks kleine verliezen.

 

 • Percentagemodel: volgens dit model zou je bepalen welk percentage van je bankroll je comfortabel vindt om op elk evenement te wedden. Als je bijvoorbeeld een bankroll van $ 100 hebt en je voelt je comfortabel om 5% in te zetten, dan zou je $ 5 inzetten op elk evenement.

 

 • Populaire geldbeheersystemen: Veel van de hierboven genoemde principes en strategieën zullen u helpen om financieel stabiel te blijven. Maar het leren en ontwikkelen van geldbeheersystemen zal u helpen bij het beheren van uw kapitaal en het vergroten van uw winst. Hierdoor kan slecht financieel beheer worden voorkomen.

 

Hier zijn enkele populaire systemen die u zullen helpen uw bankroll te verhogen:

 

 • Het Martingale-wedsysteem: Dit is een zeer populair goksysteem waarbij je je inzet verdubbelt na een verlies. 

Het Martingale-wedsysteem

Het idee achter dit systeem is dat je uiteindelijk wint en al je verliezen goedmaakt.

 

 • Het Kelly Criterium-wedsysteem: dit is een meer geavanceerd goksysteem dat rekening houdt met de kansen van elke weddenschap. 

Het Kelly Criterion-wedsysteem

Het Kelly Criterion raadt aan om slechts een bepaald percentage van je bankroll in te zetten op basis van de kansen.

 

 • D’alembert wedsysteem: De D’Alembert-strategie is vergelijkbaar met Martingale, met de uitzondering dat de eerste een algebraïsche reeks gebruikt in plaats van een geometrische reeks. Het is genoemd naar de wiskundige en natuurkundige D’Alembert, die leefde in de 18e eeuw. Het systeem wordt beheerst door twee hoofdregels:

Het D'alembert Management Systeem

 1. Voor de evenementen moeten de weddenschappen groter zijn dan 2,0.
 2. Uw eerste inzet mag niet meer bedragen dan een twintigste van uw bankroll.

 

 • Oscar Grind-wedsysteem: Dit is een systeem dat door gokkers wordt gebruikt bij weddenschappen met een gelijkmatige verdeling van de uitkomsten. Het is ook bekend als de Hoyle’s Press en is een positieve progressiestrategie. Het Oscar Grind-systeem werkt als volgt:

Oscar Grind goksysteem

 1. Je zet één eenheid in; als je wint, eindigt de cyclus en begin je opnieuw.
 2. Als u verliest, gaat u als volgt te werk: Behoud dezelfde inzet; als je wint, verhoog dan de inzet met één (tenzij dit een totale winst oplevert voor de cyclus die meer is dan 1)
 3. Wanneer de cyclus een winst van één eenheid bereikt, komt deze tot een einde.

 

 • Fibonacci-wedsysteem: op basis van de Fibonacci-reeks is dit een model voor bankrollbeheer. De Fibonacci-reeks begint met de getallen 1 en 2, en elk volgend getal is meestal de som van de twee voorgaande getallen (1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 24 enzovoort). Het is heel eenvoudig om de volgorde te berekenen en deze te gebruiken bij het wedden. Je begint met een inzet van één en gaat door naar de volgende stap als je wint. Als je verliest, val je twee stappen.

Fibonacci-weddenschapssysteem

 1. Risico’s bij kasbeheer:

U komt zonder geld te zitten als u een te hoog percentage inzet. Aan de andere kant, als je voor een lange tijd een klein percentage inzet, kun je veel geld verliezen.

De beste methode is om gokkers in drie risicovensters te verdelen. Het risicovenster waarin u valt, wordt bepaald door de hoeveelheid risico die u bereid bent te accepteren en de grootte van uw weddenschappen. Hoe meer risico u bereid bent te nemen, hoe groter het percentage van uw bankroll dat correct wordt geplaatst.

 

Hier zijn enkele voorbeelden van risicovensters:

 • Het is de veiligste van de drie opties omdat het percentage van de bankroll 0% – 2% is. U loopt minder snel zonder geld, maar u maakt slechts kleine winsten.
 • Het heeft een risicopercentage van 0% – 4% en is bedoeld voor serieuzere gokkers.
 • Het hoge risico – het percentage bankroll is 0% – 5%, en het is voor serieuze gokkers. Als u wat extra risico nodig heeft, is dit het beste venster voor u.
 1. Veelgestelde vragen:

 

Q1. Welke strategie voor bankrollbeheer past bij mij?

Er is geen perfect antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van je doelen, risicotolerantie en gokstijl.

Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende strategieën voor bankrollbeheer om degene te vinden die het beste bij u past.

 

Q2. Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten die mensen maken met bankrollbeheer?

Er zijn een paar veelvoorkomende fouten die mensen maken als het gaat om bankrollbeheer:

 

 • Geen budget instellen: dit is de meest voorkomende fout. Veel mensen slagen er niet in om een ​​budget vast te stellen voor hun weddenschappen en zetten uiteindelijk meer geld in dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen.

 

 • Te veel wedden: Dit is een veelgemaakte fout die wordt gemaakt door mensen die nieuw zijn bij sportweddenschappen. Het is belangrijk om alleen een bedrag in te zetten dat u zich kunt veroorloven om te verliezen.

 

 •  Niet vasthouden aan een plan: Veel mensen houden zich niet aan hun plan voor het beheer van hun bankroll en doen uiteindelijk impulsieve weddenschappen.

 

 • Emotioneel worden: dit is een veelgemaakte fout die veel sportgokkers maken. Het is van cruciaal belang om te onthouden dat sportweddenschappen moeten worden beschouwd als een vorm van entertainment in plaats van als een middel om geld in te zamelen.

 

 • Geen rekening houden met de kansen: Nog een veelgemaakte fout die wordt gemaakt door mensen die het Martingale-systeem gebruiken. Het Martingale-systeem werkt alleen als de kansen in uw voordeel zijn.

 

Q3. Geld beheren versus de winnaars kiezen: wat is belangrijker?

Er is een algemene misvatting dat de sleutel tot winnen bij sportweddenschappen het kiezen van de winnaars is. Hoewel het zeker belangrijk is om winnaars te kiezen, is het nog belangrijker om je geld goed te beheren. Geldbeheer is de sleutel tot succes bij elke vorm van gokken.

 

Als u uw geld niet goed kunt beheren, wordt u geen succesvolle sportgokker. Winnaars kiezen is belangrijk, maar het is niet de enige factor die het succes bepaalt. Bankrollbeheer is de sleutel tot succes bij sportweddenschappen.

 

Q4. Waar komen de strategieën voor geldbeheer voor sportweddenschappen vandaan?

De overgrote meerderheid van de geldbeheerstrategieën voor sportweddenschappen zijn afgeleid van twee gebieden: casinogokken en paardenraces.

 

 • Casinogokken: Veel van de meest populaire strategieën voor het beheren van geld voor sportweddenschappen zijn gebaseerd op casinogoksystemen. Het Martingale-systeem is misschien wel de meest bekende hiervan.

 

 • Paardenraces: een andere populaire bron van strategieën voor het beheer van geld voor sportweddenschappen is paardenraces. Het Kelly-criterium is een bekende strategie voor geldbeheer.

 

SLOTWOORDEN:

Wedden op sport kan heel leuk zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat je je bankroll op een verantwoorde manier beheert. Er zijn een aantal verschillende strategieën voor bankrollbeheer en het is belangrijk om degene te vinden die het beste bij u past. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het kiezen van winnaars niet de enige factor is die het succes bepaalt. Geldbeheer is de sleutel tot succes bij sportweddenschappen.

 

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om bankrollbeheer beter te begrijpen en de juiste strategie voor je te kiezen. Bedankt voor het lezen!

 

Ontdek alle weddenschappen

Hier geven we al een beknopt lijstje van de aanbieders van sportweddenschappen in België

Combo Booster:
tot 50% meer met combi’s
Klaar om je multiples te boosten?
* Combo Booster is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande Unibet-spelers
Best odds:
Bet €10 and get €50!
Ladbrokes heeft de beste odds.
* Ontdek alle odds hier.
Odds Boost:
Voeg wat spanning toe aan het spel
Claim je boosted odds
* Lees alles over de Odds Boost in onze review
4,5 rating
Combi weddenschappen:
tot maar liefst 50% meer met combi’s
Klaar om je multiples te boosten?
* Combi weddenschappen zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande Bwin-spelers
4,3 rating
BetXtra:
Krijg extra kansen
Win bijkomende cashbedragen
* lees eerst goed de voorwaarden door, om te zien of deze BetXtra wel iets voor jou is.
Boost payout:
500% boost payout
*Enkel voor nieuwe spelers
* Lees de algemene voorwaarden aandachtig door om te zien of deze Boost Payout iets voor u zijn.
Pro League Challenge:
de beste GRATIS voorspellingscompetitie op het Belgische kampioenschap
Bemachtig jij de cadeaus en het CASH?
* De Pro League Challenge is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande Circus-spelers
Paardenrennen:
grote interesse in dit genre van weddenschappen
live streamen van de paardenraces in Frankrijk en België
* Paardenrennen livestream is beschikbaar van zodra je inlogt op Bingoal.

Kies je favoriete voetbalpromotie!

Bookmakers

Nieuws over sportwedden en bookmakers
Wed nu op 'El Clásico' tussen Barcelona FC en Real Madrid en ontvang 655% boost op je ...
maart 19, 2023
0 12
Het is officieel, bij Ladbrokes zijn GEK geworden! Je kan hier extra cash voor Europese matchen scoren!
maart 13, 2023
0 12
Fans van de JPL en hoge noteringen zullen smullen van wat volgt! Kies je favoriete aanbieding bij ...
maart 10, 2023
0 20
Bijna elke dag van de week extra cash op voetbal
maart 7, 2023
0 25
Slechts 1 doelpunt voor extra geld op deze wedstrijden deze week
maart 1, 2023
0 19
Krijg een boosted odd van x20 op deze kraker vanavond als nieuwe speler
februari 21, 2023
0 33
Ben jij klaar voor opnieuw een weekend vol topvoetbal?
februari 17, 2023
0 29

Place2bet Sport & Casino België

Bekijk ook de maandelijkse aanbiedingen 

Ben je op zoek naar een casino? We geven hier onze top casino’s van de moment

5,0 rating
Dice Games:
Dice Games speelt u al vanaf 0,25 euro
Dice slots en op maat gemaakte Supergame casinospellen.
* Ontdek alle SuperGame Dice games hier.
4,8 rating
Jackpot:
Exclusief voor de klanten van Unibet Casino
Elk uur een gegarandeerde Jackpot
* Doe mee en pak vandaag nog die grote Jackpot!
4,8 rating
Jackpot:
Exclusief voor de klanten van Blitz Casino
Elk uur een gegarandeerde Jackpot
* Doe mee en pak vandaag nog die grote Jackpot!
4,5 rating
Jackpot:
Exclusief voor de klanten van Ladbrokes casino
Kraak de kluis
* Doe mee en kraak de kluis vandaag!
4,5 rating
Toernooien:
Ontdek het nieuwste casino van België
De hoogste uitbetalingspercentages!
* Lees alles over dit puntensysteem in onze review
4,5 rating
Gigantische progressieve Jackpotten!:
Haal meer uit uw draaien! Met onze progressieve Jackpot
Kans op de grootste prijzenpotten van duizenden of zelfs miljoenen euro's!
* Doe mee en pak vandaag nog die grote Jackpot!
4,3 rating
Circus toernooien:
Win jouw deel van de cash dankzij Circus
Elke dag kan je zoveel mogelijk punten verzamelen tijdens toernooien op de slotmachines
* (deelname vanaf € 0,01 - geen rebuy mogelijk)
4,3 rating
Premium Club:
het exclusieve en belonende loyaliteitsprogramma van 777.be
Voor elke inzet die je plaatst met echt geld verdien je Premium punten en ook Premium coins
extra punten dankzij onze boost functie

Progressieve jackpots casino’s

Bijna elk Belgisch casino heeft progressieve jackpot spellen in zijn arsenaal en we geven er enkele weer.

Casino nieuws
De Dice Slots jackpot van €21.500 kan elk moment vallen, dus wacht niet om te spelen bij ...
maart 22, 2023
0 3
laat je winsten flink exploderen met Neon shifter dice van Air Dice
maart 19, 2023
0 9
De beste dobbelspellen online beschikbaar en geproduceerd door veel verschillende game providers
maart 19, 2023
0 9
Pi-dag is hier 𝛑, het perfecte moment om Nefertiti's Nile eens te proberen!
maart 15, 2023
0 9
Je hoeft simpelweg minimaal €0,50 in te zetten op Gates of Olympus en je kan €20 EXTRA ...
maart 13, 2023
0 15
Uw favoriete casino spellen zijn op Golden Vegas! Doe mee aan het Saint Patrick's day toernooi
maart 13, 2023
0 14
Je volgende spin bij RedDice kan je rijk maken! 💰
maart 9, 2023
0 21
Duik in de diepten van zand en steen, ga op zoek naar mysterieuze schatten en win tot ...
maart 9, 2023
0 21