ZEbet sportwedden
3.5/5

ZEbet sportwedden

Home » ZEbet sportwedden
Pros
  • Het aanbod aan sporten is ruim
  • Super Odds
Cons
  • Het aanbod bevat geen paardenrennen
  • De lay- out kan veel beter

ZEbet sportwedden België: het kleine broertje van het machtige ZEturf

Historiek van ZEbet sportwedden

ZEbet is pas sinds 2014 actief op de markt van de voetbalweddenschappen en opereert onder de vleugels van moederbedrijf ZEturf, dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van paardenweddenschappen. ZEturf werd opgericht in 2001, op de dag van de prestigieuze Prix d’Amerique, door een aantal gelijkgezinden met een gemeenschappelijk passie voor de paardensport. Hun doel was oorspronkelijk om de meest informatieve bron rond paardenwedrennen te worden, wereldwijd. Uiteindelijk zijn ze ook in dit opzet geslaagd, maar de vriendenkring wilde nog een stap verder gaan en transformeerde de louter informatieve website naar een online goksite waar enkel en alleen weddenschappen op paardenraces zouden worden aangeboden.

Net voor de aftrap van de wereldbeker voetbal in 2014 ging ZEbet online. Sinds de opstart kon ZEbet licenties verwerven in België, Zwitserland en Frankrijk. ZEbet profileert zich echt als bookmaker en aanbieder van sportweddenschappen. Tot op vandaag worden er geen casinospellen aangeboden.

Registreren bij ZEbet sportwedden

Het is heel eenvoudig om je als nieuwe klant bij ZEbet te registreren. Na het invullen van je gegevens op de website, zal je worden gevraagd om je identiteit te bevestigen via een ID-check. Dit proces verloopt vlot en snel, waardoor je in mum van tijd kunt starten met het aangaan van een online sportweddenschap.

Aanbod van ZEbet sportwedden

ZEbet biedt sportweddenschappen aan in verschillende sportdisciplines. De meest bekende sporttakken zoals tennis, voetbal, formule 1 en basketbal komen uitgebreid aan bod. Maar ook op minder bekende sporten zoals biatlon, cricket en snooker kan er een weddenschap aangegaan worden. Uiteraard is het aanbod van paardenwedrennen goed vertegenwoordigd, wat logisch is, gezien de relatie met ZEturf. Dit is op het eerste zicht wel niet duidelijk, want ZEbet biedt op de website niet rechtstreeks weddenschappen op paardenwedrennen aan, maar legt een directe link naar de website van ZEturf. Net zoals bij de andere online bookmakers is voetbal het meest populair. Vandaar dat deze sportdiscipline dan ook sterk uitgebouwd is. Zowel de bekende en populaire competities komen aan bod, maar ook de minder gekende sporttakken worden niet vergeten.

Het aanbod aan soorten sportweddenschappen is heel volledig. Per discipline zijn er verschillende wedstrijden om uit te kiezen, met per wedstrijd ook nog een aantal verschillende inzetmogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten op het aantal doelpunten dat zal gescoord worden of op hoeveel rode en hoeveel gele kaarten er zullen worden uitgereikt en aan wie. Deze inzetmogelijkheden bieden vaak de interessantste odds en zijn zeker de moeite waard om te bekijken om te zien of er voor jou persoonlijk iets waardevol in zit.

Live wedden

ZEbet kan niet achterblijven op de concurrentie en biedt aan haar klanten dus ook de mogelijkheid om live te wedden. Jammer is dat de opties voor live wedden bij sommige competities of wedstrijden soms moeilijk terug te vinden zijn. Dit komt omdat het aanbod van live bets, dus wedstrijden die op dat moment bezig zijn, in een lange lijst op je scherm verschijnen. Het is vervelend en tijdrovend om doorheen de lijst te scrollen naar de live wedstrijd die je wil zien. Vooral wanneer je via de app een live wedstrijd wil volgen ondervind je hier problemen omwille van het kleine scherm van de mobiele telefoon.

Zebet sportwedden

De voordelen van wedden bij ZEbet sportwedden

Relatief hoge odds

ZEbet sportwedden moet zich als jong bedrijf nog volop bewijzen en zich profileren ten opzichte van concurrerende bookmakers. Ze zetten dus alles op alles om zoveel mogelijk klanten te lokken en bieden daarom weddenschappen met interessante odds aan. Enig minpuntje hierbij is dat ze soms moeilijk te vinden zijn. De meeste odds lijken er op het eerste zicht niet uit te springen ten opzichte van de concurrenten, maar nu en dan zit er toch wel een weddenschap met interessante odds verscholen in het aanbod. De ervaring leert dat de odds bij ZEbet nogal variëren.

Er zijn periodes waar heel hoge odds worden aangeboden, periodes waarin ze gelijklopend zijn met de concurrerende bookmakers en ook zijn er periodes met extreem lage odds. Het is dus belangrijk om als speler regelmatig de odds die ZEbet aanbiedt te bekijken en zeker ook te vergelijken met de odds die andere bookmakers aanbieden. Neem ook regelmatig een kijkje bij de ‘Super Odds’. Dit zijn aanbiedingen waarbij spelers kunnen inzetten op één extra hoge quotering naar keuze. Wat de speciale aanbiedingen precies inhouden en binnen welke sporttak de super odds zich bevindt, verandert regelmatig. Het loont echter zeker de moeite om nu en dan doorheen deze lijst van special bets te gaan grasduinen, want de meeste quoteringen lopen vaak hoog op. Snel en alert zijn is dus de boodschap voor wie graag dat graantje meer wil meepikken.

Interessante promoties

Alle promoties die ZEbet op een bepaald moment aanbiedt, zijn gebundeld in de zogenaamde ‘rasters’ en kunnen in één muisklik geraadpleegd worden. Aan de linkerkant van het startscherm even klikken op ‘rasters’ en alle wedstrijden met interessante odds komen tevoorschijn. Door op verschillende wedstrijden in te zetten maakt een speler kans op een mooie jackpot. Je hoeft enkel voor elke wedstrijd die in het rooster opgenomen is, te gokken op wie zal winnen. Wanneer je dit voor elke wedstrijd in het raster hebt gedaan, kan je het rooster valideren.

Er bestaan drie varianten op het raster van ZEbet:

  • Daily 5: de jackpot wordt verdeeld onder de spelers met vijf juiste resultaten.
  • Euro 7: 55% van de jackpot gaat naar de spelers die de zeven juiste resultaten vonden, en 45% wordt verdeeld onder de spelers met zes juiste resultaten.
  • French 10: deze rasters zijn samengesteld uit tien matchen, waarbij 50% wordt verdeeld tussen de spelers die tien juiste resultaten hadden, en telkens 25% voor spelers met ofwel negen goede resultaten ofwel met acht juiste resultaten.

In België is het wettelijk gezien niet toegestaan voor een aanbieder van online sportweddenschappen om een bonus aan een speler aan te bieden. In de landen waar dit wel is toegestaan krijgen nieuwe spelers die een account aanmaken een welkomstbonus van maximum honderd euro. Dit bedrag wordt niet rechtstreeks uitbetaald, maar wel uitgereikt in de vorm van freebets.

Voorwaarde is wel dat deze speler ook effectief nieuw is. Dubbele accounts worden zonder pardon geschrapt, en ook wie denkt slim te spelen en een account op naam van zijn of haar partner te maken, is eraan voor de moeite. Er wordt wel degelijk streng gecontroleerd op dubbele accounts of andere vormen van frauduleus spelen. ZEbet is dit ook wettelijk verplicht. Willen ze hun licentie behouden, dan zijn ze gebonden aan een aantal wettelijke bepalingen. De Belgische Kansspelcommissie volgt nauwlettend op of ZEbet binnen de lijntjes van de wet blijft lopen. De straffen zijn niet min, en ook de knauw die de reputatie van ZEbet kan krijgen is het risico niet waard.

Ook heeft ZEbet een loyaliteitsprogramma. Telkens een speler een weddenschap aangaat, spaart hij of zij een bepaald aantal ZEPoints. Hoe hoger het bedrag dat een speler inzet is, hoe hoger het puntenaantal zal zijn dat wordt verdiend. Spelers sparen op die manier punten die na verloop van tijd kunnen ingeruild worden voor extra speelkrediet.

Verregaande informatie

Op de website van ZEbet is heel veel randinformatie te vinden die zeker en vast interessant kan zijn om eerst na te lezen vooraleer een weddenschap te plaatsen. Deze informatie bevat volop cijfers en gegevens over de ploegen die de wedstrijd zullen spelen, waaronder bijvoorbeeld resultaten uit het verleden, aanwezige sterspelers, eventuele blessures,… Door het nalezen van deze artikels kun je gerichter en met kennis van zaken gaan inzetten.

Daarnaast heeft ZEbet ook een goed uitgewerkte Help-functie waarin meer uitleg wordt gegeven over bijvoorbeeld het reglement, over de manier waarop de winst berekend wordt en over de verschillende inzetmogelijkheden die er zijn.

Verantwoord spelen

Het is voor elke speler mogelijk om een inzetlimiet, een sessietijdlimiet en een verlieslimiet in te stellen. Zo kunnen spelers zichzelf beschermen tegen overmatig gokken. De aanvragen voor deze limieten worden op heel korte termijn goedgekeurd. Wil je een ingesteld limiet verlagen of verwijderen, dan zal je wel een tijdje moeten wachten op de goedkeuring vanuit ZEbet.

De website van ZEbet sportwedden

De website is eenvoudig qua vormgeving. De interface is duidelijk en toegankelijk, waardoor ook nieuwe spelers al snel hun weg vinden naar de sportweddenschap waar ze op zoek naar zijn. Het plaatsen van een weddenschap gaat snel en vlot.

Er is daarnaast ook een mobiele app beschikbaar, zodat een gokje wagen op elk moment van de dag kan gebeuren, ongeacht de plaats waar de klant zich op dat moment bevindt. Op de homepagina van de app krijg je naast de rasters met de promoties, ook meteen een overzicht van alle grote wedstrijden met een directe link waarop je kan klikken om direct doorgestuurd te worden naar de wedstrijd van je keuze. Een overzichtelijke kalender laat je zien welke wedstrijden er binnenkort zullen gespeeld worden. Ook live weddenschappen lopen vlot via de app.

Handig is het overzicht van de voorbije weddenschappen die je hebt aangegaan. De inzetten die je in het verleden hebt gedaan worden gebundeld onder de knop ‘Favorieten’, op de linkerkant van de homepagina. Op die manier kun je een overzicht houden op de voorbije inzetten die je hebt gedaan en deze informatie ook aanwenden om toekomstige voorspellingen te optimaliseren. Je leert ales het ware uit de vorige gokken die je hebt gewaagd.

en de zoekfilter waarmee je in een mum van tijd naar de juiste wedstrijd genavigeerd wordt.

De sportdisciplines waarop gegokt kan worden staan overzichtelijk opgelijst aan de linkerkant van het scherm. Per discipline worden de wedmogelijkheden nog verder opgedeeld. Wanneer je klikt op boksen bijvoorbeeld, klapt een keuzevenster open waardoor de speler verder kan kiezen voor ‘Alle boksen’ of ‘Wereldkampioenschappen’. Onder wereldkampioenschappen staat ook nog eens een keuzemenu, waarbij er een keuze kan gemaakt worden tussen weddenschappen bij de lichtzwaargewichten, superlichtgewichten en vedergewichten. Heel handig dus voor wie snel naar de juiste wedstrijd wil surfen om een weddenschap te plaatsen.

Het gebruiksgemak van de website en ook van de app van ZEbet is iets wat door veel spelers geapprecieerd wordt. Geen vervelende pop-ups en onnodige pagina’s op de site. Je landt als klant meteen op de pagina waar je moet zijn om weddenschappen te plaatsen. Je hoeft ook niet telkens een nieuwe pagina te laden om bijvoorbeeld een live wedstrijd te zien. Door de handige tabfunctie wordt je meteen en vlot genavigeerd naar de wedstrijd die je wil bekijken. Bij de meeste wedstrijden zijn er ook telkens meerdere inzetmogelijkheden. Je kan snel doorklikken door de keuzemenu’s die telkens openklappen.

Ook het plaatsen van de weddenschap zelf is uiterst eenvoudig. Klik op de sport en de weddenschap die je wil aangaan. In het pop-upscherm verschijnen alle details van de  betreffende weddenschap. Je kan hier nog een aanpassing doen indien je dit wenst en als alles goed zit, dien je gewoon nog de weddenschap te bevestigen. Het is daarnaast ook mogelijk om in te zetten op een specifiek onderdeel van de wedstrijd. Je kan gokken op het einduitslag van een wedstrijd, het tijdstip waarop het eerste doelpunt valt en wie de maker hiervan is, de winnaar van een bepaalde etappe in de Tour de France,…

De betalingsmogelijkheden bij ZEbet sportwedden

Er zijn meer dan voldoende betalingsmogelijkheden ter beschikking bij ZEbet om een storting te kunnen doen. Klassiekers zoals een bankoverschrijving of betalen met een bankkaart zijn mogelijk, en betalen via een recentere betalingswijze zoals PayPal, Skrill en Moneyclic kan ook. Stortingen dienen minimaal 5 euro te bedragen en maximum 3.000 euro.

De klantendienst van ZEBet sportwedden

ZEbet heeft een uitstekende klantendienst die in verschillende talen beschikbaar is. Medewerkers van ZEbet zijn beschikbaar voor vragen en klachten van maandag tot zaterdag van 9 tot 22u en op zondag van 9u tot 18u. Er is een telefoonnummer op de website vermeld, er kan een contactformulier ingevuld worden en er kan ook rechtstreeks met een medewerker van ZEbet gechat worden. In de chatbot staan een aantal standaardvragen waarbij je misschien al een antwoord op je vraag kan vinden. Het is ook mogelijk om een nieuwe vraag te stellen.

Place2bet wenst u veel plezier!

Gok met mate. Geniet van het spel.

Place2bet Sport & Casino België

Sinds 1 januari 2011 worden de sites die geen Belgische vergunning hebben, gezien als illegaal. Door op een illegale site te spelen begaat u dan ook een overtreding. De online site  www.zebet.be bezit een wettelijke Belgische licentie F+. Indien u ervoor kiest om op de site van ZEbet sportwedden te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie, zoals de controle op de beperking van het uurverlies en de herverdelingen van uw inzetten.

ZEbet sportwedden Details

Deposit Methods
Withdrawal Methods
Withdrawal Limits
Restricted Countries
Licences
Languages
Currencies
Established
4.0
Trust & Fairness
3.0
Games & Software
3.0
Bonuses & Promotions
4.0
Customer Support
3.5 Overall Rating
ZEbet sportwedden
3,5 rating
3.5/5