Meridianbet sportwedden
3.8/5

Meridianbet sportwedden

Home » Meridianbet sportwedden

Meridianbet heeft enkele ontzettend unieke ideeën die ze op hun website uitvoeren. Wedden Dat? Heerlijk uniek en gewoon eens iets helemaal anders. Heerlijk uniek en gewoon eens iets helemaal anders.

Pros
 • Talloze opties
 • Alle belangrijke voetbalcompetities
 • Paarden- en hondenraces
 • Speciale weddenschappen
 • Wedden dat?
Cons
 • Helpdesk kan beter

Meridianbet sportwedden België

Net zoals bij alle andere online bookmakers vind je bij Meridianbet enorm veel online live sportweddenschappen. Naast sportwedstrijden kun je wedden op tal van andere evenementen. Bekende sporten zoals voetbal, tennis en basketbal gaan met de meeste aandacht lopen. Je kan inzetten op de grote competities en toernooien, maar net zo goed op wedstrijden uit minder bekende kampioenschappen.

Hoe belangrijker de match, hoe meer soorten weddenschappen je kan afsluiten.

Denk bijvoorbeeld aan het aantal goals dat gemaakt wordt in een voetbalpartij, of hoeveel games er gespeeld worden in een tenniswedstrijd. Het biedt daarbij regelmatig hogere noteringen aan in vergelijking met de concurrentie. Het is zelfs mogelijk om een weddenschap voor te stellen. Wordt deze geaccepteerd dan krijg je een notering toegestuurd en kun je bepalen of je de weddenschap aangaat.

Meridianbet is een internationale speler, maar is pas sinds 2017 actief in België. In ons land zit MyBestOdds BVBA achter deze bookmaker, die van de Belgische Kansspelcommissiemeridianbet review vergunningsnummer 126361 (FA+) kreeg. Naast zijn website met online live sportweddenschappen heeft Meridianbet in België ook een handvol kantoren waar je sportweddenschappen kan afsluiten.

Meridianbet online Live sportweddenschappen

Je kan voor de start van de wedstrijd geld inzetten, maar Meridianbet heeft ook een live-aanbod. Via de homepage van de bookmaker zie je snel welke wedstrijden er aan de gang zijn en welke er weldra starten. Ook voor de liveweddenschappen geldt: hoe groter en belangrijker de wedstrijd, hoe meer soorten weddenschappen je kan afsluiten. De bookmaker heeft ook een statistiekenpagina, maar die is veel minder uitgebreid dan bij veel concurrenten en doet vooral dienst als livescore-pagina.

Meridianbet zet zich volledig in voor de sportwedders. Dat is duidelijk in de hoeveelheid sporten die ze aanbieden. Voetbal, handbal, tennis, basketbal en wielrennen vormen maar een kleine greep aan sporten die op deze website hun opmars maken. Niet verwonderlijk natuurlijk, aangezien sportweddenschappen de grootste groep gokkers aantrekken.

Je kan bij Meridianbet ook een gokje wagen op de lange termijn. Bijvoorbeeld: welk land wint het WK voetbal in 2022? In het aanbod van deze bookmaker vind je op dat vlak overigens niet alleen sportweddenschappen

Meridianbet sportwedden

 • Voetbal

Voetbal is een van de sporten waarop heel vaak wordt gewed. Het is dan ook een sport die wereldwijd door vele supporters op de voet gevolgd wordt. Net zoals andere gokkantoren maakt Meridianbet hier dankbaar gebruik van. Meridianbet.be heeft weddenschappen in maar liefst 65 verschillende competities. De grote kleppers als de Bundesliga of La Liga zijn uiteraard aanwezig, maar ook de kleinere internationale competitiematchen zoals de Fortuna Liga komen aan bod. Als speler kan je wedden op de einduitslag van de wedstrijd, maar ook op een detail uit de match. Je kan bijvoorbeeld wedden op wie de eerste helft wint of wanneer het eerste doelpunt in de eerste helft zal vallen. Je hebt keuze uit meer dan 80 details om je geld op in te zetten.

 • Tennis

Ook tennis is heel populair bij online weddenschappen. Spelers kunnen wedden op een tiental grote internationale competities, zoals de grand slam toernooien. Ook de kleinere nationale toernooien komen aan bod. Kortom, elke liefhebber van een spannende tenniswedstrijd kan hier zijn hart ophalen.

 • Combi-weddenschappen

Wie graag kans maakt op wat extra winst, kan inzetten op een combi-weddenschap. Hierbij plaats je geld op twee of meerdere wedstrijden. Wanneer je goed hebt gewed, volgt extra cash! Het komt er op aan om strategisch na te denken en de juiste combinaties van weddenschappen aan te gaan. Op die manier kunnen spelers heel wat bonuspunten binnen halen.

 • E-sports

Heel populair bij de online speelhallen zijn de e-sports. Deze weddenschappen kun je zien als een soort competities voor spelers van videogames. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in grootse toernooien. Op deze wedstrijden kunnen spelers geld inzetten.

Het wedden op e-sports wordt steeds populairder. Wereldwijd worden toernooien georganiseerd. Door deze vorm van weddenschappen aan te bieden, trekt Meridianbet.be een nieuw genre van spelers aan.

 • Live betting

Op Meridianbet.be kunnen spelers ook live inzetten. De website geeft aan welke wedstrijden op dat moment nog bezig zijn en waar je nog een weddenschap kan aangaan. Inzetten kan op de einduitslag van de wedstrijd, maar ook op een detail.

Mobiele App

Deze bookmaker heeft naast z’n website ook een snelle en veilige app om gemakkelijker in te zetten op je favoriete wedstrijden.

Voordelen:

 • plaats een weddenschap in slechts 2 klikken
 • zet live en pre-match in
 • geniet van geweldige noteringen voor de grootste sportevenementen

Wedden dat?

Meridianbet heeft enkele ontzettend unieke ideeën die ze op hun website uitvoeren. Wedden Dat? is zo’n idee. Onder de slogan Word zelf bookmaker en bedenk je eigen weddenschap! kan je zelf voorstellen waarop je wil wedden. Sport, politiek, showbizz… als je een idee voor een weddenschap hebt, mag je deze binnenbrengen bij het bedrijf waarna zij deze gaan gebruiken in de lijst met gokmogelijkheden.

Heerlijk uniek en gewoon eens iets helemaal anders.

Meridianbet klantendienst

Voorlopig zijn de medewerkers van Meridianbet alleen per mail bereikbaar. Er is geen telefoonnummer te vinden op de website, en van een livechat is er ook geen sprake.

Conclusie

 • Meridianbet beschikt het over een zeer uitgebreid sportaanbod.
 • De helpdesk kan beter.

Place2bet wenst u veel plezier!

Place2bet Sport & Casino België

Sinds 1 januari 2011 worden de sites die geen Belgische vergunning hebben, gezien als illegaal. Door op een illegale site te spelen begaat u dan ook een overtreding. De online site Meridianbet bezit een wettelijke Belgische FA+. Indien u ervoor kiest om op de site www.meridianbet.be te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie, zoals de controle op de beperking van het uurverlies en de herverdelingen van uw inzetten.

Meridianbet sportwedden Details

Deposit Methods
Withdrawal Methods
Withdrawal Limits
Restricted Countries
Licences
Languages
Currencies
Established
5.0
Trust & Fairness
3.0
Games & Software
4.0
Bonuses & Promotions
3.0
Customer Support
3.8 Overall Rating
Meridianbet sportwedden
3,8 rating
3.8/5