Magic Betting sportwedden
4.3/5

Magic Betting sportwedden

Home » Magic Betting sportwedden

Magic Betting Sportwedden biedt zijn spelers een breed en uitgebreid aanbod aan sporten. Spelers kunnen op verschillende manieren inzetten op een wedstrijd of evenement naar keuze.

Pros
 • Alle belangrijke voetbalcompetities
 • Speciale weddenschappen
Cons
 • Geen rechtstreeks contact met helpdesk

Magic Betting sportwedden in België

Magic Betting Sportwedden: een op en top Vlaamse bookmaker met een uitgebreid sportsbook

Historiek van Magic Betting Sportwedden

Magic Betting is een verdeler van offline sportweddenschappen in meer dan 300 locaties en is tevens online actief. Het bedrijf kreeg zelf een officiële licentie met het nummer FA+120148 toegekend door de Belgische Kansspelcommissie.

Hierdoor zijn ze gemachtigd om online kansspelen en weddenschappen aan Belgische spelers aan te bieden. Deze licentie geeft aan spelers de garantie en de zekerheid dat ze binnen een volkomen veilige omgeving aan het spelen zijn. Voor een aanbieder van online weddenschappen en/of kansspelen is het namelijk wettelijk verplicht om een dergelijke officiële licentie aan te vragen bij de Belgische Kansspelcommissie.

Wie over een officiële licentie beschikt staat onder strikt toezicht van de kansspelcommissie. Zo zijn deze bookmakers verplicht om een aantal maatregelen te nemen om de spelers voor het ontwikkelen van een gokverslaving te behoeden. Ook personen die al met een gokverslaving kampen worden door de strenge regelgeving beschermd. Het is bijvoorbeeld een must dat een speler een aantal limieten voor zichzelf kan instellen wanneer hij zich voor de eerste keer registreert bij een online bookmaker.

Stortingslimiet
 • een speler kan geen weddenschap plaatsen als zijn/haar account onvoldoende saldo heeft om de volledige weddenschap te dekken.
 • Wanneer de weddenschap is geplaatst, wordt het overeenkomstige bedrag van de rekening van de speler afgeschreven.
 • De speler is verplicht om het online wedbriefje te bekijken alvorens de weddenschap te plaatsen. Weddenschappen worden niet terugbetaald nadat ze zijn geplaatst. Ook mogen er op dit moment geen wijzigingen aan een weddenschap worden aangebracht.
 • Meerdere weddenschappen kunnen als een enkele weddenschap worden beschouwd als de speler dezelfde weddenschap meerdere keren plaatst.
 • Gezien de vele mogelijke combinaties op een wedbriefje zijn deze niet gespecificeerd in dit reglement. Meer informatie over mogelijke combinaties kan worden bekomen bij Magic Betting (helpdesk@magicbetting.be). Als een speler niet zeker is van een bepaalde combinatie, moet hij/zij navraag doen voordat hij een wedbriefje maakt.
 • Indien een speler een bepaalde combinatie van inzetten wenst en dit niet mogelijk is, moet de speler dit accepteren.
 • Aan de acceptatie en uitbetaling van weddenschappen zijn een aantal beperkingen gesteld. Deze omvatten gebruiksbeperkingen, inzetlimieten, wettelijke stortingslimieten, limieten per wedstrookje, maximale uitbetalingslimieten en persoonlijke klantlimieten.
 • Weddenschappen die via de website zijn aangegaan, maar die niet zijn bevestigd, worden niet herkend.

MagicBetting België

Het aanbod van Magic Betting Sportwedden

Magic Betting Sport biedt zijn spelers een breed en uitgebreid aanbod aan sporten. De meest voor de hand liggende disciplines zoals voetbal en tennis zijn aanwezig en ook grote evenementen als de Olympische Spelen.

Spelers kunnen op verschillende manieren inzetten op een wedstrijd of evenement naar keuze. Wanneer je als speler een bepaalde sport aanklikt, verschijnen alle wedstrijden binnen deze discipline waarop een inzet kan geplaatst worden. Per sporttak worden de wedmogelijkheden overzichtelijk voorgesteld.

Tennis

Bij tennis kan je een eenvoudige wedstrijdweddenschap aangaan, waarbij je gokt op de speler die de wedstrijd zal winnen. Je plaatst op het wedstrijdformulier een ‘1’ bij de winnaar en een ‘2’ bij de verliezer.

Je kan ook inzetten op het totale aantal games in de tenniswedstrijd. Magic Betting Sport zal als bookmaker een bepaald aantal gespeelde games opgeven waarbij je op het wedformulier invult of je denkt dat het werkelijke aantal gespeelde games onder of boven het opgegeven getal zal zijn.

Een derde mogelijkheid is inzetten op een handicap bij een tennisser, waarbij je een soort virtuele voorsprong kan geven aan de speler waarop je geld wil inzetten.

Voetbal

De enkele weddenschap

Bij het inzetten op een enkele weddenschap bij voetbal moet een speler de uitkomst van de wedstrijd gaan voorspellen. Wanneer de speler denkt dat de thuisploeg zal winnen, dan kiest hij voor ‘1’. Indien hij gokt dat de andere ploeg de wedstrijd zal winnen, vult hij een ‘2’ in op het wedformulier. Een ‘X’ betekent een gelijkspel.

Aan elke wedstrijd zijn odds gekoppeld. Deze odds worden door de bookmaker zelf bepaald en kunnen dus verschillen van speelhal tot speelhal. Deze odds bepalen de uiteindelijke winst die je als speler bij die specifieke bookmaker kan  opstrijken. Wanneer je bijvoorbeeld 10 euro inzet op een wedstrijd met odds van 2, dan krijg je 2 keer het ingezette bedrag uitbetaald wanneer je goed hebt gegokt.

Combiweddenschappen

Bij de zogenaamde combiweddenschappen kan een speler met één inzet op verschillende wedstrijden of evenementen gaan gokken. De vooropgestelde odds voor de wedstrijden waarop de speler heeft ingezet worden met elkaar vermenigvuldigd, wat een hogere kans op winnen betekenen en dus automatisch ook meer winst kan opleveren. Om het met een voorbeeld te illustreren: een speler zet 10 euro in op vier ploegen met verschillende odds: ploeg 1 met odds van 2, ploeg 2 met odds van 1,40, ploeg drie met odds van 1,60 en op ploeg 4 met odds van 1,90. Heeft de speler alle uitkomsten goed voorspeld, dan krijgt hij een winst van 85,12 euro uitbetaald: 10 euro (zijn inzet) x 2 x 1,40 x 1,60 x 1,90.

Systeemweddenschappen

Bij deze derde vorm van inzetten kan een speler meerdere combiweddenschappen tegelijk aangaan om zo de kans op winst te verhogen. Vaak wordt hierbij gewerkt op basis van een zogenaamde 2-uit-3 systeemweddenschap. Een speler kiest drie wedstrijden waarop hij een inzet wil plaatsen op een bepaalde ploeg, bijvoorbeeld ploeg 1 met odds van 2, ploeg 2 met odds van 2,3 en ploeg 3 met odds van 2,4. Door op die manier in te zetten maakt een speler meer kans door de volgende mogelijke combinaties die er ontstaan:

 • Eerste inzet: winst van ploeg 1 met odds van 2 en winst van ploeg 2 met odds van 2,3
 • Tweede inzet: winst van ploeg 1 met odds van 2 en winst van ploeg 3 met odds van 2,4
 • Derde inzet: winst van ploeg 2 met odds van 2,3 en winst van ploeg 3 met odds van 2,4

Afhankelijk van welke ploeg de wedstrijd wint, zal een andere winst worden uitbetaald. Het is mogelijk om verschillende systeemweddenschappen aan te gaan. Hoe meer wedstrijden je in de systeemweddenschap opneemt, hoe uitgebreider de combinaties zijn en des te hoger de kans op winst worden. Gaat een speler een 4-uit-8 systeemweddenschap aan, dan betekent dit dat hij vier mogelijke combinaties creëert met de acht teams waarop hij een inzet plaatst. Hiermee maakt deze speler een combinatie van maar liefst 70 gecombineerde weddenschappen.

Meervoudige weddenschappen

Bij een meervoudige weddenschap kan een speler twee keer een enkele weddenschap op een zelfde wedstrijd uitbrengen. Hij kan bijvoorbeeld gokken dat ploeg 1 de wedstrijd zal winnen en tegelijk ook op het wedformulier invullen dat er een gelijkspel zal zijn.

Live wedden 

Magic Betting Sportwedden biedt zijn spelers de mogelijkheid om de wedstrijden waarop een inzet werd geplaatst live te volgen via een virtuele speelomgeving. Via de tab Live kom je meteen op de pagina waarop alle live wedstrijden van dat moment te bekijken zijn. Per wedstrijd kan je doorklikken naar de verschillende inzetmogelijkheden. Bij een live weddenschap op een cricketwedstrijd bijvoorbeeld kun je een eenvoudige 1, 2 of X inzet maken op de eindwinnaar van het spel, maar kun je ook inzetten op het totaal aantal runs die een bepaalde speler zal maken of een zogeheten dismissal weddenschap aangaan.

Bij een dergelijke inzet ga je een gok wagen op een specifiek element uit de wedstrijd. Zo kan je bijvoorbeeld gokken op de manier van uitbowlen van een bepaalde speler: doordat de fielder de bal heeft gevangen, door uit te gooien, doordat de keeper de bal heeft gevangen, door uit te lopen, doordat de speler gestumped wordt of uit is door een Leg before Wicked uit te voeren.

Real time

In real time een bedrag inzetten, alsook de weddenschap op een bepaald moment tijdens de wedstrijd beëindigen kan bij live wedden ook. Op die manier wordt het voor een speler mogelijk om op gelijk welk moment zijn weddenschap te plaatsen of te cashen voordat er bijvoorbeeld in de laatste minuten nog een tegendoelpunt valt, en zo zekerder te zijn van zijn winst.

Door de wedstrijd live te volgen heb je een goed zicht op het verloop van de wedstrijd in real time. Er zijn namelijk heel wat elementen die je op voorhand moeilijk kan inschatten waardoor de voorspelde uitkomst snel kan veranderen. Een sterspeler die bijvoorbeeld gekwetst raakt en moet vervangen worden, een rode kaart, de doelman die een slechte dag heeft, … dit alles maakt dat een wedstrijd helemaal anders verloopt dan gedacht. Het is dus een groot voordeel dat je dan op gelijk welk moment kan cashen en de weddenschap nog voor het einde van de wedstrijd kan stopzetten, waardoor je de kans op verlies verkleint.

MagicBetting Acca Boost

De website van Magic Betting Sportwedden

De site van Magic Betting Sportwedden is beschikbaar in het Nederlands, het Engels en het Frans. Veranderen van taal kan gemakkelijk via de knop met het ‘instellingen’ icoontje rechts. Ook kan de tijdszone hier worden aangepast indien je dit wenst.

Op het eerste gezicht lijkt de website druk en chaotisch door de pop-ups die aan de rechterkant van het scherm flitsen, maar wanneer je de site wat gewoon bent, dan zal je ondervinden dat het sportsbook van Magic Betting Sport overzichtelijk wordt voorgesteld aan de hand van een dropdownmenu aan de linkerkant van de homepagina. Spelers kunnen grasduinen doorheen het aanbod aan wedstrijden of evenementen waarop een bedrag kan ingezet worden. De navigatie is goed doordacht, doorklikken verloopt zonder problemen. De sporten zijn alfabetisch gerangschikt en de topsporten waar meest op gewed wordt staan in een apart kader vermeld. Er zijn ook een aantal quicklinks naar wedstrijden of evenementen waar vaak op ingezet wordt, zoals bijvoorbeeld de UEFA Nations League of de NBA Finals. Ook is er een directe link naar boosters of bonussen die Magic Betting Sport aan nieuwe spelers aanbiedt.

Naast de website heeft Magic Betting Sport ook een app, die ondertussen door heel wat spelers werd gedownload. Naast het gemak van overal onderweg op een bepaalde weddenschap te kunnen inzetten, biedt de app ook heel wat updates rond scores, wedstrijden en statistieken binnen de sportwereld. De app is beschikbaar voor Iphone en Androidtelefoons en is vlot te downloaden via de website van Magic Betting Sport zelf.

Registreren 

Gelijkaardig aan andere aanbieders van online sportweddenschappen verloopt de aanmelding bij Magic Betting Sport en het aanmaken van een account snel en vlot. Met een enkele muisklik op de gele registratieknop rechts bovenaan op de homepagina, word je doorgelinkt naar de registratiepagina. Er zal je gevraagd worden om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zoals bijvoorbeeld je voornaam en familienaam, geboortedatum, adresgegevens, … Hou er rekening mee dat de informatie die je hebt gegeven ook correct is, want iedereen die wenst te registreren moet de gegevens kunnen staven aan de hand van een geldig identiteitsbewijs. Dat kan een rijbewijs of een identiteitskaart zijn. Er zal je ook gevraagd worden om een gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord op te geven.

De betalingsmogelijkheden

Inzetten kan snel en vlot op de homepagina door het bedrag in te vullen dat je wil inzetten op een bepaalde weddenschap, wedstrijd of evenement en dit te bevestigen. Magic Betting Sport biedt tal van mogelijkheden aan om stortingen te verrichten. Belgische spelers kunnen hun spelersaccount spijzen via een overschrijving, maar ook met betaalkaarten zoals Maestro en Bancontact.

Ook uitbetalen verloopt doorgaans vlot bij Magic Betting Sportwedden.

De klantenservice

Op de homepagina staat rechtsboven een vraagtekentje. Hierop kan je klikken wanneer je met een bepaalde vraag of probleem zit. Je wordt rechtstreeks doorgelinkt naar een uitgebreide FAQ-pagina waar een aantal veel gestelde vragen zijn gebundeld. Wat te doen wanneer je je wachtwoord bent vergeten, bijvoorbeeld of hoe je een storting kunt verrichten. Vaak vinden spelers met een bepaald probleem of een bepaalde vraag hier al een antwoord. Ook staat een fysiek adres vermeld op de contactpagina, met een telefoonnummer en is er een rechtstreekse link voorzien om via mail met Magic Betting Sport contact op te nemen. Het mailadres van de helpdesk van Magic Betting Sportwedden staat ook verschillende keren op de website vermeld.

Place2bet wenst u veel plezier!

Gok met mate. Geniet van het spel.

 

Sinds 1 januari 2011 worden de sites die geen Belgische vergunning hebben, gezien als illegaal. Door op een illegale site te spelen begaat u dan ook een overtreding. De online site  www.magicbetting.be bezit een wettelijke Belgische licentie B+ en F+. Indien u ervoor kiest om op de site van Magic Betting sportwedden te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie, zoals de controle op de beperking van het uurverlies en de herverdelingen van uw inzetten.

Nieuws over Magic Betting sportwedden
Magic Game: Borussia Dortmund – Real Madrid Op zaterdag 1 juni speelt Borussia Dortmund tegen Real Madrid ...
juni 1, 2024
0 21
Volg Roland Garros vanaf zondag 26 mei 2024 Game, set, match! Morgen gaat de 123e editie van ...
mei 25, 2024
0 24
🏆In de Europa League is er morgenavond de finale tussen Atalanta en Bayer Leverkusen. Blijven de troepen ...
mei 21, 2024
0 19
De Manchester Derby, een voetbalwedstrijd doordrenkt van rivaliteit en geschiedenis, blijft een van de meest opwindende evenementen ...
maart 2, 2024
0 62
Topschutter van de Jupiler Pro League De titel van topschutter in de Jupiler Pro League wordt beschouwd ...
februari 16, 2024
0 66
Op zondag 11 februari vindt de 58ste editie van één van ’s werelds grootste sportevenementen plaats in ...
februari 10, 2024
0 76
Price Boosts bij Sportweddenschappen Bij sportweddenschappen is het essentieel om te profiteren van alle mogelijke voordelen om ...
februari 10, 2024
0 79
De Bet Builder tool op Magic Betting De Bet Builder tool op MagicBetting.be is een handige functie ...
februari 9, 2024
0 77
Price boost Price Boost is een unieke functie die wordt aangeboden door MagicBetting.be waarmee gebruikers de kansen van ...
februari 8, 2024
0 69
Wed nu op 'El Clásico' tussen Barcelona FC en Real Madrid en ontvang 655% boost op je ...
maart 19, 2023
0 90
Ben jij klaar voor opnieuw een weekend vol topvoetbal?
februari 17, 2023
0 100
Registreer, wed & ontvang extra winst met een 655% boost op de match vanavond
februari 15, 2023
0 93
Vanaf 14 tot en met 16 februari geniet je van een Acca Boost tot 30% op Europees ...
februari 14, 2023
0 103
In het State Farm Stadium in Glendale (Arizona) is er zondagnacht de 57ste editie van de Super ...
februari 11, 2023
0 115
⚽ Opnieuw een weekend vol topvoetbal bij Magic Betting! Betje doen?
februari 10, 2023
0 106
Zet in op een spektakelrijk voetbalweekend - Veel plezier
januari 21, 2023
0 104
Wed nu op het Jupiler Pro League duel tussen KRC Genk en Club Brugge en ontvang 500% ...
januari 8, 2023
0 104

Magic Betting sportwedden Details

Deposit Methods
Withdrawal Methods
Withdrawal Limits
Restricted Countries
Licences
Languages
Currencies
Established
5.0
Trust & Fairness
4.0
Games & Software
4.0
Bonuses & Promotions
4.0
Customer Support
4.3 Overall Rating
Magic Betting sportwedden
4,3 rating
4.3/5