Unibet Profit Boost en 10x Odds-aanbiedingen

Home » Unibet Profit Boost en 10x Odds-aanbiedingen

Unibet profit boost

Unibet Profit Boost

Zoals je misschien hebt gemerkt, was onze website eerder deze week niet beschikbaar vanwege onderhoud. Om onze klanten te belonen voor het geduldig wachten en daarna in groten getale ter plaatse komen, geven we elke klant een 100% Unibet profit boost op voetbal.

Klanten die inloggen tussen vrijdag 26/10 19:00 uur en zondag 28/10 21:00 uur vinden automatisch de winstverhoging in hun wedbriefje om toe te voegen aan ELKE voetbalweddenschap. Dit magische ticket verdubbelt de winst van een winnende weddenschap. Deze aanbieding is beschikbaar voor alle klanten, oud en nieuw. Omdat het ticket voor 100% winstverhoging automatisch aan het spelersaccount wordt toegevoegd, bezoek de registratiepagina:

daily odds op Unibet

Unibet 10x Odds-aanbiedingen

De terugkeer van UNIBET DAILY ODD 10X ACQUISITION BOOST in België is een enorm succes. Daarom hebben we besloten om alles tot en met juli te blijven gebruiken. Bekijk de nieuwe kalender hieronder!

Elke oneven 10x boosts stopt aan het begin van de wedstrijd en een minuut later begint de volgende oneven 10 boost. Bekijk de juli-kalender:

September Calendar (teams to win in BOLD)

  • 30/08 Genk – Bruges*
  • 05/09 Denmark – Belgium*
  • 08/09 Belgium* – Iceland
  • 13/09 Anderlecht* – Cercle Bruges
  • 20/09 Genk* – Mechelen
  • 27/09 Club Bruges* – Cercle Bruges
  • 04/10 Club Bruges* – Anderlecht

Oktober Calender 

Elke oneven 10x boosts stopt aan het begin van de wedstrijd en een minuut later begint de volgende oneven 10x boosts. Door deze opzet heb je altijd iets te promoten! Banners en bestemmingspagina’s worden automatisch bijgewerkt, wat betekent dat u niets hoeft te vervangen. Gebruik deze banners en landingspagina’s om onze DAILY ODD 10x BOOST-promotie te promoten:

Bekijk ook

Unibet sportweddenschappen

Sportbanner Unibet

Unibet sportweddenschappen

Talloze opties om op het voetbal te wedden en tijdens de match !Het grootste aanbod van de weddenschappen zijn voetbal gerelateerd. Er worden altijd een aantal belangrijke wedstrijden getoond. Naast voetbal bieden zij ook de mogelijkheid om in te zetten op Tennis, Baketbal, Volleybal, Wielrennen, Formule1 en nog veel meer. Unibet is reeds jaren een begrip op het gebied van sportweddenschappen en heeft allerlei aanbiedingen op gebied van sport. Ook paardenrennen, darts, ijshockey tafeltennis en nog veel meer op Unibet ! Unibet biedt ook Esports aan indien u een liefhebber bent van gamen.

 

place2bet.be

Bekijk ook de maandelijkse aanbiedingen op Place2bet 

Sociale media Place2bet

 

[bonustable num=10 type=’Casino’ orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]