10x Odds Boost EN Flash Boosts op Unibet.be

10x Odds Boost EN Flash Boosts op Unibet.be

10x Odds Boost

Eerst Brugge – Charleroi, aanstaande zaterdag. De JPL-kampioen van vorig seizoen kreeg een enorme deuk in hun zelfvertrouwen toen hij de bekerfinale verloor afgelopen weekend. We zien echter dat Vanaken en Vormer zichzelf oppakken en de Zebra’s met lege handen naar huis sturen. Daarom verhogen we de winkans voor Brugge naar 10 voor nieuwe klanten met de 10x odds boost!

Mocht de start van de Jupiler Pro League echter worden uitgesteld, dan schakelen we deze promotie onmiddellijk over naar Man City, Real Madrid van vrijdag, waar Eden Hazard zal botsen met Kevin De Bruyne voor een ticket voor de kwartfinales.

Elke oneven 10x boosts stopt aan het begin van de wedstrijd en een minuut later begint de volgende oneven 10 boost.

de perfecte boost

Of je nu een fan bent van weddenschappen op doelpuntenmakers, die-hard weddenschappen op het eindresultaat, of gewend bent om weddenschappen op totaal aantal doelpunten te tellen, je krijgt misschien wel de perfecte boost voor je weddenschappen.

Unibet sportweddenschappen

Sportbanner Unibet

Unibet sportweddenschappen

Talloze opties om op het voetbal te wedden en tijdens de match ! Het grootste aanbod van de weddenschappen zijn voetbal gerelateerd. Er worden altijd een aantal belangrijke wedstrijden getoond. Naast voetbal bieden zij ook de mogelijkheid om in te zetten op Tennis, Baketbal, Volleybal, Wielrennen, Formule1 en nog veel meer. Unibet is reeds jaren een begrip op het gebied van sportweddenschappen en heeft allerlei aanbiedingen op gebied van sport.

Ook paardenrennen, darts, ijshockey tafeltennis en nog veel meer op Unibet !

Unibet biedt ook E-sports aan indien u een liefhebber bent van gamen.

Unibet live weddenschappen

Op Unibet kan je ook terecht voor online live weddenschappen

Volg de scores van het voetbal ook live op Place2bet

augustus 6, 2020 by : posted in casino nieuws, Sport nieuws, Sport Promoties Geen reacties

Comments are closed.

NIEUWSBRIEF
close slider