Betfirst sportwedden
3.5/5

Betfirst sportwedden

Betfirst sportwedden: Kijk je favoriete sporten LIVE & WED
Home » Betfirst sportwedden

Betfirst is een kei in innovatief en creatief denken. De manier waarop spellen worden aangeboden en de wijze waarop spelers kunnen inzetten, verandert regelmatig. Zo blijft de website aantrekkelijk, ook voor wie jaren klant is.

Pluspunten
 • Talloze opties
 • Alle belangrijke voetbalcompetities
 • Live stream
 • Speciale weddenschappen
Minpunten-loco
 • Geen

Betfirst sportwedden België

De corebusiness van Betfirst is en blijft de sportweddenschappen. De kantoren van Betfirst waar je kan inzetten op tal van wedstrijden, zijn goed bekend.

Betfirst is als bookmaker welbekend en sinds jaar en dag populair bij al wie graag al eens inzet op een weddenschap. Betfirst was tot voor kort bij de meesten bekend als fysiek boekingskantoor, maar het bedrijf wilde tegelijk ook de digitale trein niet missen en begon in 2012 met  het aanbieden van online wedstrijden, matchen en evenementen. Hun aanbod is ruim, gevarieerd en wordt steeds met nieuwe evenementen up to date gezet.

Eigenaar Sagevas NV kwam in 2014 op de proppen met een sterke, hernieuwde website en een heel ruim aanbod aan weddenschappen

Betfirst sportwedden

Betfirst bezit een licentie FA+ 116764/ F1+ 116764 en wordt ondersteund in de volgende talen:

 • Engels
 • Frans
 • Nederlands
 • Turks

Betfirst kan bouwen op een positief imago en staat bekend als een sterk en betrouwbaar boekingskantoor, met een vlotte uitbetaling. Het is een bewuste keuze van Betfirst om op zowel de stortingen als op de uitbetalingen een maximumbedrag te zetten. Spelers kunnen per week minimaal 10 euro inzetten en maximaal 1000 euro. Op die manier probeert Betfirst de weg vrij te houden voor de meer ‘recreatieve’ spelers. Spelers die op een professioneel, hoog level spelen haken al snel af omwille van de relatief lage bedragen die kunnen ingezet en gewonnen worden.

Betfirst online sportweddenschappen

Ongelooflijk hoe groot het aanbod aan wedstrijden is. Elke mogelijke sporttak komt aan bod bij Betfirst sportwedden. Uiteraard passeren de klassieke sporten de revue, zoals voetbal, wielrennen, tennis en basketbal. Maar ook op de minder evidente sporten kan er ingezet worden. Liefhebbers van surfen, langlaufen of skivliegen kunnen een gokje wagen.

Niet alleen de grote diversiteit van sporten is bijzonder (Betfirst heeft 30+ sporten in aanbieding), ook de variatie aan waarop men kan wedden is groot. Om met een voorbeeld te illustreren: Bij de finale van de Europa League. Voor deze ene wedstrijd kon ingezet worden op 127 (!) weddenschappen. Men kon wedden op het aantal gele en rode kaarten, op aantal hoekschoppen, op blessures en de hoeveelheid extra tijd, … De grote hoeveelheid van aangeboden weddenschappen kan voor sommigen wat overweldigend overkomen. Om spelers te helpen om door de bomen het bos te blijven zien en een goede keuze te maken, zet Betfirst statistieken en pronostieken online waarop spelers zich kunnen baseren.

Betfirst is een kei in innovatief en creatief denken. De manier waarop spellen worden aangeboden en de wijze waarop spelers kunnen inzetten, verandert regelmatig. Zo blijft de website aantrekkelijk, ook voor wie jaren klant is.

Paradepaardje van Betfirst.be is zonder twijfel het live wedden. Het gaat hierbij om wedstrijden die in real time gespeeld worden. Aan de hand van een klok en een scorekaart kan je op elk moment de stand van zaken van het wedstrijdverloop zien. Een speler kan dus ook tijdens de wedstrijd inzetten of net de inzet terugtrekken. Groot voordeel van deze manier van wedden is dat je de tactiek of de strategie die je in gedachten had gaandeweg kan aanpassen aan bijvoorbeeld het aantal rode kaarten die bij een bepaalde ploeg valt, cruciale spelers die vervangen worden, enzovoort.

App

Dankzij de app voor iOS- en Androidtoestellen kunnen spelers ook via hun smartphone inzetten en het verloop van de wedstrijden volgen. De digitale toepassing werkt goed op alle toestellen.

Betfirst TV

Betfirst online TV

Log in op Betfirst online en controleer of je saldo minimum €5 bedraagt of dat je in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst. Klik op eender welk evenement met een  Betfirst-icoon. Het laden begint twee minuten voor het evenement van start gaat. betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten. Je kunt er live topsport in hoge kwaliteit bekijken en terwijl de laatste resultaten zien om een goede keuze te maken.

Ontdek Betfirst sportwedden

Book-a-bet                                                                             

Book-a-bet is eigenlijk niets meer dan het online boeken van je wedformulier. Na het aanmaken van jouw digitale weddenschap op je computer thuis, print je de bijhorende code af en neem je deze mee naar een bakstenen kantoor van Betfirst. Daar kun je op een van de terminals de code invoeren en zo jouw weddenschap plaatsen. Pure tijdswinst!

Multiway +

Tijdens eenzelfde wedstrijd kunnen extra markten (dit zijn aspecten, onderdelen of segmenten van de wedstrijd) worden aangeboord. Dit betekent dat je tijdens één voetbalwedstrijd bijvoorbeeld, niet alleen kan wedden op wie de match uiteindelijk zal winnen, maar ook wie het eerste doelpunt zal scoren, in welke minuut dit doelpunt zal vallen, wie zal scoren en ook wat de eindstand zal zijn.

Voordeel hiervan is dat je deze verschillende markten vlot met elkaar kan combineren en elk segment een aparte quotering kan geven. De digitale toepassing Multiway+ zal jou, als speler, wanneer je op een bepaald onderdeel van de wedstrijd hebt ingezet, ook de verschillende andere mogelijkheden laten zien en tal van voorstellen doen om ook op andere aspecten van de wedstrijd in te zetten. Wanneer een speler bijvoorbeeld enkel heeft ingezet op de eindstand van een voetbalwedstrijd, zal Multiway+ voorstellen om daarnaast ook een gokje te wagen op het aantal rode kaarten die in diezelfde wedstrijd zullen vallen.

Cash Out

Gloednieuw is deze digitale toepassing! Dankzij Cash Out kunnen spelers de gemaakte winst veilig stellen met een simpele toets op hun smartphone of via de computer. Wanneer het tij in een wedstrijd dreigt te keren, krijg je als speler de kans om jouw weddingschap stop te zetten en de inzet uit te laten keren, zelfs wanneer de wedstrijd nog niet afgelopen is. Dit kan volledig of voor slechts een gedeelte van het ingezette bedrag. Het is dus perfect mogelijk om nog met een deel van de inzet verder te spelen.

Hiermee voorkom je enerzijds dat je grote verliezen gaat lijden, maar aan de andere kant toch nog voor een stukje winst kan zorgen. Hoe hoog het uitgekeerde bedrag zal zijn, is volledig afhankelijk van de wedstrijd. Het is logisch dat hoe hoger de kans is dat je de wedstrijd dreigt te verliezen, hoe kleiner de uitbetaalde winst zal zijn.

Het aantal sporttakken waarbij spelers de Cash Out kunnen gaan toepassen is tot nu toe eerder beperkt. Spelers kunnen gebruik maken van de Cash Out bij voetbal-, basketbal-, tennis- en ijshockeywedstrijden. Het Cash Out systeem kan ook omgekeerd worden toegepast: het Cash In systeem. Op elk moment van de wedstrijd kan je beslissen om een gokje te wagen. Het verloop van de wedstrijd op de voet volgen, tactisch spelen, strategisch nadenken en op het juiste moment de juiste beslissing nemen en inzetten, kan je al snel een aardige duit opleveren.

Klantenservice Betfirst

Het hele team van Betfirst online staat 24 uur per dag voor je klaar. Betfirst doet er alles aan om zo spoedig mogelijk op de verzoeken van onze klanten te reageren.

 • Live chat
 • Telefoon
 • e-mail
 • fax
 • post
 • sociale media

Place2bet wenst u veel plezier! Place2bet Sport & Casino België

Bekijk ook de maandelijkse aanbiedingen 

Nog enkele andere bookmakers

Sinds 1 januari 2011 worden de sites die geen Belgische vergunning hebben, gezien als illegaal. Door op een illegale site te spelen begaat u dan ook een overtreding. De online site  www.betfirst.be bezit een wettelijke Belgische licentie B+ en F+. Indien u ervoor kiest om op de site van Betfirst sportwedden te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie, zoals de controle op de beperking van het uurverlies en de herverdelingen van uw inzetten.

Betfirst sportwedden Details

Deposit Methods
Withdrawal Methods
Withdrawal Limits
Restricted Countries
Licences
Languages
Currencies
Established
Multiway +:
Wed niet alleen op wie wint
wie scoort, in welke minuut, wat is de eindstand?
* Multiway + is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande Betfirst-spelers
4.0
Trust & Fairness
4.0
Games & Software
3.0
Bonuses & Promotions
3.0
Customer Support
3.5 Overall Rating
Betfirst sportwedden
3,5 rating
3.5/5