Magicdice Review

Magicdice

Rating: 7.6/10
Tot 250 euro gratis bij inschrijving !

Lees hier alles over de legale online speelhal website wwww.magicdice.be – Dice spellen, Diceslots, Videopoker,Tafelspellen en Bonuscodes.De plek voor online speelhal spelers. Ontdek alles op deze pagina…

Play Now
Website Details
Network
Magicdice
Country
US Players Accepted
Minimum Deposit
€10 euro
Screenshots

Magicdice Summary

Site Name Magicdice
Founded: 2013
Country: België
Bonus Info: Tot 250 euro gratis bij inschrijving !
Payout Percentage: 97 %
Minimum Deposit: €10 euro
Support Options: Tickets email
Deposit Options: Bancontact, Paysafecard , Mastercard
Withdrawal Options: Overschrijving

Full Review

circus 5 euro freebet NLMagicdice online speelhal

Magicdice online speelhal

Vooraleer u de review van deze site leest wil place2bet melden dat de huidige online games nu worden aangeboden in partnerschap met CircusBij Magicdice online speelhal bent u  aan het juiste adres want bij ons staat de speler centraal en wij bieden al onze spelers plezier en (ont)spanning in een wettelijk kader.

Speel een van de spannende online casino games op Magicdice online speelhal vanuit het comfort van uw eigen zetel en probeer alle games voor écht geld of for fun maw. gratis of voor echt geld.

circus freebet NL

Win de Magic Jackpot van Magicdice

Hoe werkt de Magic Jackpot?

De Magic Jackpot is een progressieve jackpot. De jackpot stijgt telkens een speler inzet op één van de dice games op Magicdice online speelhal. Hoe meer spelers, hoe meer inzet en hoe groter jouw kans om de bonus te winnen. Op Magicdice online speelhal zie je op de teller op welk bedrag de jackpot staat.

Valt de Magic Jackpot vandaag?

Het spannende aan de Magic Jackpot is het mysterieuze bedrag waarop de jackpot valt. De Magic Jackpot valt wanneer een bepaald bedrag is bereikt. Niemand weet op welk bedrag hij valt, dus iedereen heeft evenveel kans om de megabonus te winnen. Als de jackpot dankzij jouw inzet bij Revolution Dice, dice Surprise of Rising Dice dit bedrag bereikt, dan win je de volle pot! 

Magicdice online speelhal en tafelspellen

 

Magicdice online speelhal

Speluitleg

Een blok met 9 gelijke dobbelstenen levert een bonus van 200 punten op. Bij een winnende combinatie bestaande uit 3 blokken wordt het puntentotaal vermenigvuldigd met 1,5, bij een winnende combine in 4 blokken met 2. Kan je 3 dobbelstenen met het rode symbool op een lijn leggen, dan krijg je een bonuswiel. Stopt het bonuswiel op ‘Euro’, dan krijg je de waarde in euro toegekend. Het Magicdice bonuswiel kan ook punten of free games opleveren. De free games starten automatisch op het einde van het spel waarna alle winsten opgeteld en toegekend worden. De winst per spel kan nooit 200 maal de inzet of € 500 overschrijden.

  

www.magicdice.be dice surprise via www.place2bet.be

Speluitleg

Een blok met 9 dezelfde dobbelstenen levert een bonus van 200 punten op. Bij een winnende combinatie in 3 blokken wordt het puntentotaal vermenigvuldigd met 1,5, bij een winnende combine in 4 blokken met 2. Haal je een hoge puntenwaarde, dan maak je kans op een mystery-spel. In dit spel speel je met een verhoogde winsttabel waarbij de waarde van de minimum te behalen winst wordt weergegeven. De winst per spel kan nooit 200 maal de inzet of € 500 overschrijden

 

Speluitleg

Een blok met 9 identieke dobbelstenen levert een bonus van 300 punten op. Bij een winnende combinatie in 3 blokken wordt het puntentotaal vermenigvuldigd met 1,5, bij een winnende combinatie in 4 blokken met 2. Leg je 3 bonussymbolen op een rij, dan maak je kans op extra punten, een cashprijs of een mystery-spel. Wanneer een cashprijs gecombineerd wordt met een mystery-spel, speel je het aantal behaalde mystery-spellen telkens voor die cashprijs. De winst per spel kan nooit 200 maal de inzet of € 500 overschrijden.

 

Tafelspellen op Magicdice online speelhal

Blackjack

Speluitleg

Een Aas gecombineerd met een kaart met waarde 10 is Black Jack, en betaald extra uit. Klik op “hit” om een kaart bij te nemen Klik op “stand” om te passen (de dealer kiest dan zijn kaarten) klik op “double” om je inzet te verdubbelen voor de actieve hand. Je krijgt dan slechts nog 1 kaart voor die hand. Wanneer de dealer een aas laat zien, wordt de optie “insurance” actief. “Insurance” betaald uit als de dealer Black Jack heeft. Wanneer de speler en dealer dezelfde kaarten hebben (push) wordt de inzet teruggegeven. Wanneer er 2 kaarten van dezelfde waarde in een hand zitten, wordt de optie “split” actief. Hierdoor wordt de hand in 2 nieuwe handen opgesplitst, en krijgt de speler voor elke hand nieuwe opties.

 

Roulette

Speluitleg

Je kan inzetten op een kleur of op het feit dat het resultaat paar of onpaar is. Deze combinaties betalen 2 maal de inzet uit. Is het resultaat 0, dan verlies je. Je kan ook inzetten op de bovenste, middelste of onderste lijn getallen of op de getallen 1 tot en met 12, 13 tot en met 18 en 19 tot en met 36. Deze combinaties betalen 3 maal de inzet uit. Is het resultaat 0, dan verlies je. Tot slot kan je inzetten op 1 getal, op de grens tussen twee getallen of op de grens tussen 4 getallen. Deze combinaties betalen respectievelijk 36 maal, 18 maal of 9 maal de inzet uit. Als het resultaat 0 is, win je alleen als je hebt ingezet op het getal 0.

 

Promoties en Bonus codes op Magicdice online speelhal

Registreer nu online en ontvang een gratis stortingsbonus op www.magicdice.be .

circus freebet NL

 

Betalings- en uitbetalingsmogelijkheden:

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kan je bij www.magicdice.be  op veel manieren opladen. Meteen met je Bancontact- of MasterCard-betaalkaart of via internetbankieren met KBC Online. Speel je liever met een vooraf bepaald bedrag? Dan kan je een paysafecard kopen bij een tankstation, supermarkt of krantenwinkel in je buurt.

 
Klantenservice  Magicdice online speelhal

www.magicdice.be helpdesk via www.place2bet.be

u kunt de helpdesk contacteren door op de volgende link te klikken http://www.magicdice.be/Default.aspx#helpdesk

  

Op www.place2bet.be keken we het volgende voor onze lezers na.

Sinds 1 januari 2011 worden de sites die geen Belgische vergunning hebben, gezien als illegaal. Door op een illegale site te spelen begaat u dan ook een overtreding. De online site www.magicdice.be bezit een wettelijke Belgische licentie B+. Indien u ervoor kiest om op Magicdice online speelhal te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie, zoals de controle op de beperking van het uurverlies en de herverdelingen van uw inzetten.

Play Now